مخفی کردن آنلاین بودن و عدم نمایش دقیق زمان فعالیت افراد در روبیکا، همواره یکی از چالش هایی بوده است که کاربران با آن مواجه هستند. به این نحو که افراد به منظور حفظ حریم خصوصی خود تمایل دارند نه تنها زمان فعالیت خود در روبیکا را از دید دیگران مخفی کنند، بلکه ترجیح می دهند آخرین بازدید خود را به مدت زمان دیرتری تغییر دهند. از همین رو، این سوال توسط بسیاری از کاربران مطرح می شود که چگونه آخرین بازدید روبیکا را یک هفته پیش کنیم یا بازدید را به خیلی وقت پیش تغییر دهیم. در راهنمای پیش رو، راهکارهای مختلف انجام آن را بررسی خواهیم کرد.
چگونه آخرین بازدید روبیکا را یک هفته پیش کنیم؟
اگرچه زمان نمایش آخرین بازدید شما در روبیکا، تحت تاثیر دلایل مختلفی که در ادامه معرفی می کنیم تغییر می کند، اما در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد که یک زمان مشخص برای آخرین زمان فعالیت خود در این برنامه تنظیم کنید. در حقیقت، آخرین بازدید شما، وابسته به تنظیمات حریم خصوصی و میزان فعالیت شما در این پلتفرم است و نه یک تایم مشخص و ثابت که به کاربران شما نشان داده شود. از جمله راهکارها برای افرادی که می پرسند چگونه آخرین بازدید روبیکا را یک هفته پیش کنیم یا چگونه آخری بازدید روبیکا را خیلی وقت پیش کنیم، شامل موارد زیر می شود:
محدود کردن فعالیت در روبیکا
اولین و ساده ترین روش که نیازمند هیچ گونه تغییر تنظیماتی نیست، محدود کردن فعالیت در روبیکا است. الگوریتم روبیکا به این نحو است که اگر برای چند روز (به طور تقریبی 4 روز به بعد) آخرین بازدید شما تبدیل به یک هفته پیش می شود. بنابراین طبق این قاعده، برای تغییر به آخرین بازدید یک ماه پیش یا آخرین بازدید خیلی وقت پیش، باید مدت زمان بیشتری از آخرین فعالیت شما در روبیکا گذشته باشد.
مخفی سازی وضعیت آنلاین
یکی از قابلیت های مهم روبیکا که برای افزایش حفظ حریم خصوصی کاربران تعبیه شده است، امکان عدم نمایش وضعیت آنلاین بودن افراد است. با انجام تنظیمات مربوط به آن، مخاطبان شما یا دیگر کاربران، نمی توانند از زمان آخرین بازدید و فعالیت شما مطلع شوند. برای مخفی کردن آن تنها لازم است طبق مراحل زیر پیش بروید:
- وارد حساب کاربری خود در روبیکا شوید.
- به بخش تنظیمات بروید و از زیر منوی پیام رسان، گزینه حریم خصوصی و امنیت را انتخاب کنید.
- از بخش حریم خصوصی، گزینه نمایش آخرین بازدید و آنلاین بودن را انتخاب کنید.
- در این قسمت، چه کسی می تواند زمان آخرین بازدید شما را ببیند؟ را بر روی هیچ کس قرار دهید و تغییرات را اعمال کنید.
نکته: در صورتی که آخرین بازدید شما برای همه باز باشد، حتی پس از عدم فعالیت به مدت چند روز، تاریخ دقیق آنلاین بودن شما به کاربران نشان داده می شود.

از تنظیمات حریم خصوصی همچنین می توانید علاوه بر زمان آنلاین بودن، شماره تماس و نمایش تصویر پروفایل خود را نیز از کاربران دیگر مخفی کنید. اگر از هر دو پیام رسان روبیکا و ایتا استفاده می کنید، بررسی تفاوت ایتا و روبیکا می تواند به شناخت بهتر امکانات و تنظیمات هر کدام به شما کمک کند.
حذف حساب کاربری روبیکا
اگر به کلی نخواهید هیچ گونه اطلاعاتی اعم از زمان آنلاین شدن، پروفایل و … از شما با دیگر کاربران به اشتراک گذاشته شود، می توانید اقدام به حذف حساب کاربری نمایید. توجه داشتهه باشید در این صورت، تمام اطلاعات شما مانند پیام ها، کانال ها و گروه ها حذف خواهند شد. بنابراین در صورت نیاز به آن ها، لازم است پیش از اقدام به حذف حساب کاربری، از آن ها نسخه پشتیبان تهیه کنید.
در نهایت، برای کاربرانی که به دنبال آن هستند که چگونه آخرین بازدید روبیکا را یک هفته پیش کنیم باید بگوییم تنظیماتی که در لحظه، زمان آنلاین شدن شما را تغییر دهد، وجود ندارد. به جای آن می توانید در امکان مشاهده آخرین بازدید خود توسط مخاطبان، محدودیت ایجاد کنید، به مدت چند روز در روبیکا فعالیت نداشته باشید و یا در صورت تمایل به عدم نمایش هیچ گونه اطلاعات، می توانید اکانت روبیکای خود را حذف کنید.
سوالات متداول
چگونه آخرین بازدید روبیکا را یک هفته پیش کنیم؟
از آن جایی که مستقیما چنین امکانی وجود ندارد، باید از طریق تنظیمات مربوط به حریم خصوصی، دسترسی کاربران را محدود کنید و یا به مدت چند روز، در روبیکا فعالیت نداشته باشید تا آخرین بازدید شما یک هفته پیش، یک ماه پیش و خیلی وقت پیش شود.
آخرین بازدید ظرف یک هفته پیش در روبیکا به چه معناست؟
هنگامی که در پروفایل یک کاربر، آخرین بازدید ظرف یک هفته پیش باشد، به معنای آن است که شخص حداقل 4 روز است که در روبیکا فعالیت نداشته است.
آخرین بازدید به تازگی در روبیکا یعنی چند روز؟
اگر آخرین زمان فعالیت یک کاربر در روبیکا، حداکثر 3 روز باشد و نمایش آنلاین بودن را برای همه مخفی کرده باشد، آخرین بازدید به تازگی نمایش داده می شود. در واقع چه کاربر 1 دقیقه پیش آنلاین بوده باشد و چه 3 روز پیش، برای هر دو حالت این اعلان مشاهده می شود.
